Har du brug for hjælp?

Dekorative badebomber

155 kr
(646 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Slap bare af, dyk ned i badekarret og nyd en omgang forkælelse, som fylder luften med søde dufte og en euforisk atmosfære. Når du træder op fra dit bad igen, vil du være forfrisket og fornyet, så du igen er klar til at gå ud i verden med overskud og glæde. Det er den perfekte forkælelsesgave til kvinden, der har alt!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Findes der noget bedre end et afslappende karbad efter en lang dag? Nej, vel! Det kan især kvinder nok skrive under på. At kunne ligge i et kar fyldt med velduftende bobler, lukke øjnene og bare nyde øjeblikket uden at skulle tænke på praktiske gøremål er sand lykke for de fleste. Denne gaveide kan være med til at forsøde hverdagen og hjælpe lykken på vej.
Hver af de fine badebomber har deres egne specielle kendetegn og indeholder plejende olier, tørrede blomster og kun de bedste ingredienser, som sørger for, at badeoplevelsen bliver himmelsk. De to varianter "Love Buds" og "Urban Rose" virker eksempelvis særligt afslappende med deres to aktive ingredienser rose og lavendel. "Chic and Cheerful" er mere eksotisk og med et strejf af figen, rosen- og citronolie er den perfekt at bruge før en date.

Giv de lækre badebomber til en, du holder af, og som har fortjent lidt ekstra luksus. En perfekt gaveide til Valentins eller mors dag, som alle kvinder vil elske.

Detaljer

  • Beskrivelse: Æsken indeholder 2 badekugler à 50 g og 4 badecupcakes à 30 g, i en elegant indpakning, hjemmelavede produkter, næsten udelukkende naturlige ingredienser, indeholder forskellige æteriske olier
2020-11-28T20:51:33+00:00