Har du brug for hjælp?

Da Vincis katapult - byggesæt

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den perfekte gave til hobbyfolk og amatøringeniører, modelbyggere og folk, der elsker at pusle med sjove opgaver! Giv denne fuldt funktionelle Da Vinci-katapult i gave, og du er sikret nogle underholdende aftener omkring stuebordet.

Other customers bought

Beskrivelse

Den flotte Da Vinci-katapult kommer i et byggesæt, som er en rigtig fin mini-udgave af en af Leonardo da Vincis mange ekstraordinære ideer og er med til på meget håndgribelig vis at illustrere, hvordan en katapult virker. Når I sammen har hygget om at samle modellen, kan den sende de medfølgende kugler flyvende gennem stuen - helt op til 4 meter væk fra, hvor du selv sidder og styrer slagets gang.
Den flotte Da Vinci-katapult vil være med til, at give nogle underholdende situationer i hjemmet, og er en god gaveide til hele familien - både unge og gamle vil få sjov ud af katapulten. Den flotte Da Vinci-katapult er lavet i træ og er yderst dekorativ, når den er samlet, og den vil se godt ud på reolen i stuen eller på børneværelset. Selve katapulten er nem og sjove at bygge, og efter, at I har brugt tiden sammen på at bygge det sofistikerede system, er det ellers bare at komme igang med at bruge katapulten.
Her er en gave, som vil give underholdende aftener der hjemme, og din modelbyggende far eller din videnskabsinteresserede lillebror, vil med sikkerhed synes, at det er en fed fødselsdagsgave.

Detaljer

  • Materiale: træ
  • Mål: 41 x 25 x 16 cm
2020-12-02T16:39:54+00:00