Har du brug for hjælp?

Cupcakepastiller

49 kr
(1.633 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu kan man få cupcakes med på farten i en lille, handy æske med disse cupcakepastiller! Selvom cupcakes er noget af det lækreste, der findes, så er det ikke nemt - eller sundt - at have dem med alle vegne. Giv i stedet en æske cupcakepastiller i gave til alle, der har munden fuld af søde tænder.

Other customers bought

Beskrivelse

Mmm Cupcakes! Man kan vist altid lige klemme en sød, lille cupcake ned, kan man ikke? De smukt dekorerede kunstværker er jo slet ikke til at stå for. Men de er ikke ligefrem de mest diskrete eller håndterbare kager, så derfor er løsningen på dette problem at kaste sig over de lækre, små cupcakepastiller. Giv disse søde pastiller til veninden, der elsker cupcakes, for hun vil med garanti blive glad ved synet af den fine dåse og ikke mindst smagen af frosting, som er lige til at hapse i form af en lille pastil. Dåsen indeholder 130 lækre cupcakepastiller og er den perfekte gaveide til alle, der ikke kan få nok af cupcakes, men som har svært ved at få dem klemt ind i løbet af dagen. En sjov gave til veninden, kollegaen eller chefen, som passer til enhver lejlighed.

Detaljer

  • Beskrivelse: leveres i metaldåse, indeholder 130 stk. med frostingsmag
  • Mål: 7 x 6 x 1 cm
  • Pastillerne indeholder: Dextrose, Corn Syrup, Maltodextrin, Magnesium Stearate, Articial Vanilla Flavor, FD&C Red 40, FD&C Blue (indeholder en phenylalaninkilde)
  • Vægt: 30 g
  • Bemærk: bør opbevares på et koldt og tørt sted og spises kort tid efter dåsen åbnes
  • Produceret af: Accoutrements, LLC - 10915 47th Ave W - Mukilteo, WA 98275 USA
2020-12-01T03:13:05+00:00