Har du brug for hjælp?

Crystal Head Vodka

475 kr
(679 kr / l) Inkl moms
- +
Vodkaen er indpakket i et meget flot og overvældende ydre, som man nok ikke har set som vodkaflaske før. Vodkaflaskens ydre er nemlig et stort og flot dødningehoved i krystal-stil. Her har man alle grunde til at bruge vodkaflasken i indretningen og som pynt derhjemme! Crystal Head Vodka er den perfekte gave med to funktioner; at agere pynt i hjemmet og at være en væsentlig del af en god drink til den næste fest eller middag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Hele verden - fra Hollywood til Cannes - er mere end begejstrede for denne Crystal Head Vodka, som kort fortalt er vodka i et interessant ydre. Vodkaflaskens ydre er nemlig formet som et stilet og eksklusivt udseende dødningehoved i krystal-stil. Krystal-glasset kommer fra glasmanufakturen Bruni Glass, der holder til i Milano.
Denne Crystal Head Vodka har mange brugbare kvaliteter - ikke nok med, at dens indhold er vodka, der jo som bekendt er alkohol, man kan bruge i utallige drinks, så er flasken også så flot, at den er værdig at stille frem i hjemmet som pynt i indretningen. Vodkaen selv kommer fra det canadiske firma ved navn Diamond Estates Wines & Spirites og er en højkvalitetsvodka, der er gestilleret fra 500 millioner år gamle quarzkrystaller, som også er kendt som Herkimer-diamanter. Herved kommer navnet Crystal Head Vodka, som altså både tegner et billede på den høje kvalitets-alkohol og den eksklusivt-udseende flaske.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 0,7 l vodka, alkohol vol. 40 %
  • Bemærk: denne artikel indeholder alkohol, som ikke må indtages af unge under 18 år – ved bestilling bekræfter du, at du er over 18 år
2019-09-16T15:28:38+00:00