Har du brug for hjælp?
8987 5508

Crystal Head Vodka

475 kr
(679 kr / l) Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: PÅ LAGER

Vodkaen er indpakket i et meget flot og overvældende ydre, som man nok ikke har set som vodkaflaske før. Vodkaflaskens ydre er nemlig et stort og flot dødningehoved i krystal-stil. Her har man alle grunde til at bruge vodkaflasken i indretningen og som pynt derhjemme! Crystal Head Vodka er den perfekte gave med to funktioner; at agere pynt i hjemmet og at være en væsentlig del af en god drink til den næste fest eller middag.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Hele verden - fra Hollywood til Cannes - er mere end begejstrede for denne Crystal Head Vodka, som kort fortalt er vodka i et interessant ydre. Vodkaflaskens ydre er nemlig formet som et stilet og eksklusivt udseende dødningehoved i krystal-stil. Krystal-glasset kommer fra glasmanufakturen Bruni Glass, der holder til i Milano.
Denne Crystal Head Vodka har mange brugbare kvaliteter - ikke nok med, at dens indhold er vodka, der jo som bekendt er alkohol, man kan bruge i utallige drinks, så er flasken også så flot, at den er værdig at stille frem i hjemmet som pynt i indretningen. Vodkaen selv kommer fra det canadiske firma ved navn Diamond Estates Wines & Spirites og er en højkvalitetsvodka, der er gestilleret fra 500 millioner år gamle quarzkrystaller, som også er kendt som Herkimer-diamanter. Herved kommer navnet Crystal Head Vodka, som altså både tegner et billede på den høje kvalitets-alkohol og den eksklusivt-udseende flaske.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 0,7 l vodka, alkohol vol. 40 %
  • Bemærk: denne artikel indeholder alkohol, som ikke må indtages af unge under 18 år – ved bestilling bekræfter du, at du er over 18 år

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-01-20T03:15:56+00:00