Har du brug for hjælp?

Cover til iPhone 4 med retrohøjtaler

75 kr
Inkl moms
- +
Retro møder hi-tech - dette cover er nemlig ikke dekoreret med hvad som helst. På det smarte cover til iPhone 4 er der afbilledet en retrohøjtaler, som endda har en super sej 3D-effekt, når du bevæger det fra side til side. En super flot og praktisk gaveide, som alle med en passende mobil og hang til retroting helt sikkert vil elske at få.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det gælder selvfølgelig om at passe godt på sine elektroniske gadgets, men der er jo ingen, der har sagt, at et mobilcover ikke må se godt ud og afspejle ejerens personlige stil. Med dette cover til iPhone 4 kan du nu komme med på retrobølgen. Det ligner til forveksling en rigtig lille højtaler, og er perfekt til når du spiller musik fra mobilen, for så bliver den jo praktisk talt til en slags højtaler.
Coveret er tilpasset telefonen og der er selvfølgelig tænkt over, at der skal være fri adgang til de forskellige knapper på mobilen, og at kameraet har frit udsyn, når der skal tages billeder. Det er fremstillet af hårdt plast og beskytter både mod stød og ridser i den fine iPhone.

Hvis du leder efter en anderledes, lille gave til en med en iPhone 4, er dette flotte cover med billedet af en retrohøjtaler ikke til at komme uden om. Den seje retrostil er overalt, så hvorfor ikke også lade den gå igen på den moderne smartphone? En super gaveide til hi-tech- og retroentusiaster i alle aldre.

Detaljer

  • Beskrivelse: cover med 3D-effekt
  • Materiale: vinyl, plastik
  • Mål: 9,5 x 1,5 x 18 cm
2020-12-05T07:16:59+00:00