Har du brug for hjælp?

Cocktailshaker med LED-lys

135 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu er der ikke noget, der står i vejen for en karriere som verdens bedste bartender! Med denne farvestrålende cocktailshaker med LED-lys vil alle, der bruger den, vække forundring hos alle iagttager. En fantastisk gaveide, som vil sørge for godt humør og bifald til enhver lejlighed. Skab de vildeste drinks foran gæsterne og bliv kendt som den med de sejeste cocktails og de bedste fester.

Other customers bought

Beskrivelse

Går du med en hemmelig drøm om at blive en god og anerkendt bartender? Var Tom Cruise i 'Cocktail' din helt? Har du måske din helt egen cocktailopskrift, som du ønsker at afprøve? Så lad dig begejstre af denne cocktailshaker med LED-lys og mix kreative, farverige og vilde drinks i et trendy look. Sæt dit eget præg på dine drinks med denne innovative shaker og overrask dine venner, gæster og familie med farvestrålende drinks til hver en lejlighed.
En cocktailshaker med LED-lys sætter gang i stemningen og gør festen til en uforglemmelig oplevelse! Skab nye trends eller forær shakeren til en ven eller veninde, som vil elske at mixe de vildeste drinks. En pragtfuld gaveide til enhver partyløve, der elsker at overraske hans eller hendes gæster med den nyeste trend!

Detaljer

  • Bemærk: produktet er batteridrevet og bruger 3 stk. AAA-batterier (ikke inkluderet)
2021-06-21T12:13:33+00:00