Har du brug for hjælp?

Cocktailshaker med indgravering

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne smukke cocktailshaker er ikke bare den perfekte gaveide til bartenderen, men også til alle der har et fyldt barskab derhjemme eller sågar en hemmelig bar i kælderen. Dette ultimative cocktailtilbehør må ikke mangle i baren, når vennerne skal imponeres. Med denne personlige gave kan du nu blande dine yndlingscocktails selv og øve dig i seje tricks med den flotte shaker.

* Skal udfyldes

299 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Er du på udkig efter en gave til hjemmebartenderen, så er denne seje cocktailshaker med indgravering perfekt. Med den flotte shaker kan du så let som ingenting fremtrylle lækre cocktails, og med lidt øvelse kan du også jonglere med både shaker, glas og flasker og imponere gæsterne.

Shakeren måler 8,5 x 25 cm og kan rumme 500 ml, den ligger godt i hånden og er handy, når der skal multitaskes bag baren. Den er lavet af rustfrit stål og det eksklusive design i samspil med den personlige indgravering udgør den perfekte gave til alle med hang til forfriskende og farverige paraplydrinks. Materialet og den fine forarbejdning gør cocktailshakeren til en gave, der holder i mange år og til mange lækre drinks.

Den elegante cocktailshaker er en ideel værtindegave til næste cocktailparty eller fødselsdagsgave til den professionelle bartender, og modtageren vil helt sikkert sætte stor pris på den personlige gave. Alt i alt er denne fine shaker et must for alle, der er vilde med cocktails, og som gerne vil imponere vennerne.

Detaljer

  • Materiale: rustfrit stål
  • Kapacitet: 500 ml
  • Mål: 8,5 x 25 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-11-29T11:38:04+00:00