Har du brug for hjælp?

Churchill cigarsæt fra Philippi

659 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Det klassiske cigarsæt fra Philippi er den oplagte gave til manden, der elsker at nyde en god cigar. Cigarsættet er udført i et både praktisk og lækkert design og vil vække begejstring til fødselsdagen, jubilæet eller polterabend. Kort sagt: gaven til enhver lejlighed, der er værd at fejre.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det klassiske og elegante cigarsæt er gaven til manden, der har noget at fejre. Cigarsættet er designet for det tyske designfirma Philippi, der er kendt for sit praktiske og elegante design. Det er opkaldt efter den berømte, engelske premierminister Churchill, som altid blev set med en cigar i hånden. Cigarsættet er udformet som et minimalistisk og tidløst læderetui i blødt, sort lammenappalæder. Foruden at indeholde en effektiv cigarklipper, byder cigarsættet på et elegant cigarrør og en rørformet lommelærke. Begge dele er udført i flot poleret stål, der kan lukkes helt tæt, så både cigar og snaps holder sig friske.

”Churchill”-etuiet, som åbnes og lukkes med en trykknap, har desuden plads til dine kreditkort og passer perfekt i inderlommen på din jakke eller blazer. Med det klassiske cigarsæt har du dermed alt, du skal bruge til en god aften med høj cigarføring, lige ved hånden. Det er den oplagte gaveide til den næste herreaften, din fars eller kollegas jubilæum, og din barndomsvens runde fødselsdag. Eller måske er din bedste ven netop blevet far og fortjener en perfekt klippet, god cigar. Med det klassiske cigarsæt fra Philippi er du klædt på til den næste nytårsaften og andre festlige lejligheder.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder cigarrør, rørformet lommelærke, cigarkniv og 4 rum til kreditkort, visitkort eller lign.
  • Materiale: lammeskind, poleret stål
  • Mål: 17 x 8 x 4 cm
2023-09-22T17:22:11+00:00