Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Chokoladefontæne

515 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: PÅ LAGER

Bare ordet får øjnene til at stråle, munden til at løbe i vand og straks drømmer man om flydende, varm chokolade. Med en sådan gave gør man ikke bare modtageren ovenud lykkelig, man garanterer også at blive inviteret med til næste chokoladefest!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Det er et fuldstændigt uimodståeligt syn; den varme chokolade, der flyder ned i lag, så man fristes til at drikke af den. Denne søde fristelse er et hit til enhver fest og er lige så fortryllende at se på, som chokoladen smager. Dyp frisk eller tørret frugt, eller måske endda skumfiduser, i den varme chokolade - her er det kun fantasien, der sætter grænser. Den originale og stilfulde fontæne falder med garanti i god jord hos modtageren - for hvem kan ikke lide chokolade? Og således er der sørget for lidt ekstra, næste gang der inviteres til middag.
Hvad angår den smeltede chokolade, er denne chokoladefontæne ganske simpel at anvende. Det vigtigste er, at man ikke anvender chokolade med eksempelvis nødder eller rosiner. Fyld den i stedet med yndlingschokoladen og straks flyder det brune guld i rigelige mængder. Fontænen er i et smukt og stilfuldt 50'er-design, nem at anvende og ikke mindst rengøre. Alt i alt en perfekt gave til alle chokoladeelskere.

Detaljer

  • Beskrivelse: til alle typer chokolade uden nødder, rosiner osv., maskine uden pumpe - med transportsnegl, let at anvende og rengøre
  • Mål: 13,3 x 35,5 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T22:53:17+00:00