Har du brug for hjælp?

Chokoladebrønd

299 kr
Inkl moms
- +
Nyd chokolade på den bedste måde: Denne lille chokoladebrønd er helt sikkert det som alle, der elsker chokolade, altid har drømt om. Langsomt smeltende, flyder chokoladen rundt og inviterer til at dyppe lækkerier i de flydende lækkerier. Vi foreslår frugt, men vi kan sagtens forstå, hvis man har lyst til bare at dyppe fingeren i! En sød og lækker gaveide til alle, der er vilde med chokolade!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne lille gaveide er fuld af nydelse og vil helt sikkert blive modtaget med stor begejstring af den, du vælger at give den til! Den syndige chokoladebrønd er lige hvad enhver med hang til chokolade nogensinde har drømt om! Den er perfekt til hyggelige aftener med nogen, man holder af, hvor man sidder og dypper jordbær, bananer og andre lækre frugter i chokolade, og på den måde gør dem endnu mere velsmagende! Man kan selvfølgelig også bruge den som et alternativ til klassiske desserter. Bare find chokoladebrønden frem og lad gæsterne lave deres egen dessert!
Om du giver den til din kæreste som en romantisk overraskelse eller til en ven eller veninde, der elsker at lave lækre desserter er underordnet, de vil helt sikkert elske dig for den!
Chokoladebrønden måler 15 x 25 x 15 cm og det eneste praktiske den kræver er en stikkontakt og så selvfølgelig noget chokolade som man kan smelte i den. Chokoladebrønden er en rigtig god gaveide til kæresten, venner, veninder, familie og alle andre, der har en sød tand.

Detaljer

  • Beskrivelse: let at rengøre indeni, indeholder vejledning
  • Brugsanvisning: kræver stikkontakt
  • Effekt: 60 W
  • Spænding: 220-240 V
  • Frekvens: 50/60 Hz
  • Mål: ca. 15 x 25 x 15 cm
  • Bemærk: chokolade medfølger ikke
2020-11-28T02:46:23+00:00