Har du brug for hjælp?

Chikuno Cube - japansk luftrenser

Fra: 335 kr
Inkl moms
- +
Denne 100% naturlige luftrenser er mildest talt forbløffende! Designet i bambus trækul og som en vokstavle, hvor igennem luften filtreres og fjerner dårlig lugt i helt op til ét år. Placér den i et mindre rum, og du vil ikke længere være generet af lugten fra sure sko eller køleskabet, der nogle gange lugter lidt for meget af madvarer. Chikuno Cube hjælper ikke bare på luften, den er også et virkelig smukt stykke design. En flot gaveide til den designbevidste.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den sorte kube lavet af bambus trækul, med eller uden foden af valnøddetræ, er en ualmindeligt smuk og samtidig praktisk gaveide. Chikuno Cube er en lille luftrenser der filtrerer luftpartikler og absorberer fugt og ubehagelige lugte. Den er perfekt til brug i små rum, som for eksempel et skoskab eller køleskab. Her vil den optage eventuelle lugtgener og rense luften. Til større rum anbefales det, at du stiller flere Chikuno Cubes frem.

Det kan godt være, at den ikke er særligt stor, men Chikuno Cube - japansk luftrenser kan på fascinerende og effektiv vis neutralisere alle slags lugte. Udover det er Chikuno Cube designet på absolut stilfuld og lækker vis, så du har lyst til at have den stående i badeværelset, stuen eller soveværelset, da den bare er enormt dekorativ, både med og uden den flotte fod af valnøddetræ. Dette er en virkelig flot og praktisk gave til den designinteresserede ven eller veninde.

Detaljer

  • Beskrivelse: luftrenser med / uden fod af valnøddetræ
  • Materiale, terning: bambus trækul, sepiolit
  • Mål på terning: 4,1 x 4,1 x 4,1 cm
2020-11-27T15:27:04+00:00