Har du brug for hjælp?

Champagneglas med krystalsten og indgravering

645 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
Her har du en gaveide, der er lige i skabet til, når noget helt specielt skal fejres. Det kan være alt lige fra en barnedåb, bryllup, studenterfest, nytårsaften, eller når din kæreste har fået et nyt job. I gavesættet finder du to champagneglas, men disse glas er lidt mere specielle end klassiske champagneglas. De har to specielle sider: Den ene er deres to små hjerter af krystalsten i glassets fod, og den anden ting er, at du har mulighed for at indgravere glasset med to navne samt en dato. På den måde kan du indikere, hvilken anledning champagneglassene gives i gave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Leder du efter en helt speciel og personlig gave, der altid vil minde modtageren om en ganske særlig dag? Så er dette gavesæt lige noget for dig. Gavesættet indeholder to champagneglas, og de champagneglas er til for at indikere en særlig begivenhed.
Du kan indgravere glassene med to navne og en dato. Du har tre linjer i alt, hvor der på de to første linjer kan være op til 15 tegn. På den trejde linje er der plads til en dato.

Champagneglassene kan gives i mange anledninger. De vil for eksempel passe perfekt til et bryllup, hvor du så indgraverer brudeparrets navne samt bryllupsdatoen, og på den måde vil brudeparret i fremtiden have to champagneglas, de altid kan tage frem, når de fejrer bryllupsdag. En helt speciel og personlig gaveide.

Detaljer

  • Mål: 6,8 x 26 cm
  • Indeholder 2 champagneglas
2021-05-12T21:58:01+00:00