Har du brug for hjælp?

Cattop - kradsetræ til katte

299 kr
Inkl moms
- +
Det er typisk; du har lige sat dig ved din computer for at få lavet noget arbejde, og to sekunder efter kommer din kat og vil være med. Katten går selvfølgelig direkte efter tastaturet, og på en dårlig dag formår katten da også at ødelægge alt dit arbejde ved at træde på de forkerte taster på tastaturet. Her har du en redning: en computer til din kat! Nemlig den sjove Cattop, som er et kradsetræ til katte. Så skal din kat i fremtiden nok lade din computer være!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Din kat elsker dig og bliver helt sikkert utilfreds, når din opmærksomhed er et andet sted. For eksempel når du sætter dig med din computer på skødet for at chatte med dine venner eller lave noget arbejde. Pludselig hopper katten op og du får sendt en mail af sted til en ven eller endda din chef med "hscnfidnwom" - alt sammen takket være din kat, der lige syntes, at den skulle gå hen over tasterne på dit computertastatur. Her er løsningen der er til fordel for både dig og din kat: Cattop!
Gaven er en win/win situation, for du kan fremover bruge din computer i fred, og du får en glad kat, der nu har sin egen computer med kradsetræ. Tastaturet er udstyret med en kradseplade, så det for katten næsten virker som om, den også er på arbejde eller i gang med en chat med sin kæreste - hvem ved!

Detaljer

  • Beskrivelse: let at bygge, baggrunden kan udskiftes efter ønske, bærbar og sammenklappelig, kradseflade i stedet for tastatur, blød mus - man behøver intet kendskab til computere
  • Materiale: karton
  • Mål: ca. 30 x 45 x 5,8 cm
2019-06-19T22:58:48+00:00