Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

Candyflossmaskine

689 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: PÅ LAGER

Ikke kun børn er vilde med candyfloss, også mange voksne kan ikke modstå den søde masse. Med denne candyflossmaskine kan man nu selv lave lækker candyfloss hjemme i stuen. En skøn gaveide til små og store slikmunde og som prikken over i'et til enhver børnefødselsdag!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Farverig, sød og super lækker - alle børn er vilde med candyfloss og forbinder det med hyggelige ture i tivoli, cirkus eller på marked. Nu kan disse minder genskabes inden for hjemmets fire vægge med denne candyflossmaskine, som garanterer sjov for alle, der er med til at lave og spise den søde masse. Så bliver det ikke nemmere: fyld maskinen med normal sukker, vaniljesukker, bolsjer - ja, endda sukkerfrie bolsjer kan anvendes, og start maskinen. På ingen tid fremtrylles der luftig og lækker candyfloss. Find maskinen frem til børnefødselsdagen, temafesten eller når gæsterne skal imponeres af det ekstraordinære udstyr.
Maskinen er designet i 50'er-look og gør en god figur i alle hjem. Den er nem at anvende og ikke mindst rengøre. En sjov og anderledes gaveide til den unge familie, der ikke vil gå ned på udstyr, store børn med en mund fuld af søde tænder, og i det hele taget alle andre, der ikke kan modstå den himmelske spise.

Detaljer

  • Beskrivelse: der kan anvendes krystalsukker, vaniljesukker, bolsjer, låget beskytter mod sukkersprøjt, let at rengøre
  • Mål: 26 x 33,5 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-13T00:38:42+00:00