Har du brug for hjælp?

Cakepopmaskine

515 kr
Inkl moms
- +
Cakepops er små kagekugler på en pind, og de er det sidste nye inden for søde bageideer, som er ved at overhale cupcakes indenom. De er ikke bare lækre at spise, men også sjove at bage - og ikke mindst dekorere! Med denne geniale cakepopmaskine og det medfølgende tilbehør er det legende let at fremtrylle lækre, runde kager.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I dåsen er der alt, hvad man skal bruge for at lave disse lækre og trendy kager: En cakepopmaskine, der fungerer på samme måde som et vaffeljern, man skal bare fylde dej i de syv små fordybninger, og efter bare et par minutter er de duftende kager færdige. Så kan de sættes på de medfølgende pinde, som sættes fast i hullerne på pladen. Nu er de klar til at blive dekoreret, og det findes der også hjælp til i dåsen. Der medfølger nemlig en glasursprøjte og med den, er det legende let at dekorere de små kager.
At bage cakepops er noget for både store og små, og med denne cakepopmaskine er det så let som ingenting. Derfor er den også en oplagt gaveide til alle, der kan lide at bage disse søde kageslikkepinde - både for nybegyndere og de mere øvede.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder dåse med håndtag, klæbehindrende belægning som gør maskinen let at rengøre, 25 pinde, plade, dekorationssprøjte med 7 tyller, opskrifter
  • Kapacitet: 230 V, 50 Hz, 1300 W
  • Mål (maskine): 19,5 x 23,5 x 10 cm
  • Mål (kuffert): 28,5 x 15,5 x 27,4 cm
  • Vægt (maskine): 1,4 kg (bruttovægt: 2,6 kg)
2020-11-28T20:04:06+00:00