Har du brug for hjælp?

Butterfly til hund og kat

85 kr
Inkl moms
- +
Der er nok nogle der vil gøre store øjne ved synet af din hund eller kat når de ser den næste gang iført flot butterfly og dresset op til ballade. Med Butterfly til hund og kat er der lagt op til fest og flotte billeder lige til at smide på Instagram!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Majestætisk er overhovedet ikke for meget sagt, når dit yndlingsdyr er iført den flotte butterfly og sidder og er fuldstændig klar til at modtage sit ridderslag. Her er gaven, du mangler, når du lige vil forkæle dit kæledyr (og dig selv) i hverdagen eller til Kings eller Misses fødselsdag. Den lirede butterfly fastgøres direkte på halsbåndet og passer dermed katte og hunde i alle størrelser og får med ét piftet kæledyret op til fest og glade dage. Det her er gaven til hunde- eller katteejeren, der elsker sit dyr og synes, det er fedt at pynte det lidt hverdag og fest. Med den sjove butterfly har du mulighed for at pynte kæledyret til den fine gallaaften eller til den forestående sommerfest - den er nemlig vendbar og er enten klassisk sort eller kæk rød med hvide prikker! Lige meget, hvilken farve du vælger, er King og Misse klar til den helt store fotosession med denne lækre sag - og du er sikret masser af likes og thumps up på de sociale medier! Den perfekte gave til kæledyrsejeren, der bare er forelsket i sin hund eller kat.

Detaljer

  • Beskrivelse: butterflyen fastgøres på halsbåndet, passer til alle hunde og katte, den er vendbar og kan være enten sort eller rød med hvide prikker
  • Matriale: bomuld
  • Mål: 13,2 x 6 x 2 cm
2020-11-29T23:47:45+00:00