Har du brug for hjælp?

Bryllupslys

135 kr
(193 kr / kg) Inkl moms
- +
Det kan være svært at finde den helt rigtige og unikke bryllupsgave, men dette elegante bryllupslys med den subtile tekst Just married (nygift) er perfekt til at fejre brudeparrets kærlighed. Et brændende lys med sin konstante flamme er smukt symbol på kærlighed, og udgør en stilfuld gave til brylluppet. En gave som vil vække glæde og begejstring.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Stearinlys kan skabe en ganske særlig stemning. Det er formegentligt også forklaringen på, hvorfor vi den dag i dag, cirka 200 år efter elektricitetens opdagelse, stadigt tyr til stearinen og vægen, når stemningen skal være hyggelig eller romantisk. Stearinlysets symbolske værdi er stor og leder tankerne hen kærlighedens og livets flamme, og på hvordan et par brænder og lyser sammen livet igennem - længe og stabilt. Det elegante byllupslys, der bærer teksten Just married (nygift), brænder i 100 timer, og fanger øjet med dets hvide farve og subtile lysegrå tekst.

Lyset er et smukt symbol på det nygifte pars kærlighed, som vil passe særligt godt som pynt til bryllupsreceptionen eller som en fin gave placeret i en krans eller pakket flot ind. Bryllupslyset er en stilfuld og raffineret måde at ønske parret tillykke, og vil sikkert vil medføre stor begejstring.

Detaljer

  • Beskrivelse: bryllupslys med teksten "Just Married" (nygift)
  • Mål: omkreds 8 cm, højde 19 cm
  • Bemærk:brændetid: 100 timer
2020-11-27T01:48:00+00:00