Har du brug for hjælp?

Breaking Bad-lampe

249 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Har du endnu ikke set den populære serie 'Breaking Bad'? Så er det bare med at komme i gang. Denne lampe i tegneseriestil, der forestiller en af seriens hovedpersoner iklædt gul beskyttelsesdragt og gasmaske som i laboratoriet, er en sjov og original gaveide til både nye og gamle fans!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Siger man 'Breaking Bad', kommer tankerne automatisk hen på gule dragter, gasmasker og isblå krystaller. I filmen er kemilæreren Walter White begyndt at producere metamfetamin sammen med sin gamle elev Jesse for at kunne få råd til sin kræftbehandling. Serien har gjort sit indtog blandt millioner af fans og er uden tvivl gået hen og blevet en nyklassiker. Nye fans kan starte her med denne sjove LED-lampe i tegneseriestil, der viser Jesse eller Walter White i en gul beskyttelsesdragt med gasmaske, som de har på, når de står i laboratoriet.
Du kan vælge, om lampen skal køre på batteri eller via et mikro USB-kabel, og du tænder den ved hjælp af en lille knap. Denne officielle Breaking Bad-lampe er den ideelle følgesvend, næste gang du skal se en masse afsnit i streg – man kan nemt blive afhængig! Kender du en, der har set alle afsnit af 'Breaking Bad' op til flere gange, eller prøver du at overtale en til at komme i gang med serien, så er denne lampe en sjov og anderledes gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: officiel Breaking Bad-lampe med hvidt LED-lys
  • Brugsanvisning: bruger 3 stk. AAA-batterier (ikke inkl.) eller mikro USB-kabel
  • Mål: ca. 13 × 25 × 10,5 cm
2020-11-29T23:31:10+00:00