Har du brug for hjælp?

Breakfast at Tiffany's-canvasbillede

169 kr
Inkl moms
- +
Stilikonet og skuespillerinden Audrey Hepburn er stadig beundret og elsket over hele verden. Hvem kan for eksempel glemme hendes rolle i den Oscarvindende film 'Breakfast at Tiffany’s', hvor hun spiller den smukke Holly Golightly? Kender du en, der er vild med Audrey Hepburn, eller bare er vild med film, så er dette Breakfast at Tiffany’s-canvasbillede den perfekte gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den smukke skuespillerinde Audrey Hepburn er det helt store stilikon fra sin periode. Med sin charmerende og feminine stil og elegante påklædning har hun begejstret film- og modeentusiaster fra hele verden, og hun er den dag i dag stadig et moderigtigt forbillede for mange unge kvinder, der længes tilbage til tiden omkring 1950’erne og 1960’erne.
Audrey Hepburn er en af de største kvindelige skuespillere fra Hollywoods gyldne æra og samtidig en af de bedst klædte, og hvem vil ikke gerne ligne hende? Kender du en, der er vild med den charmerende skuespiller, eller som bare godt kan lide Hollywood-film, så er dette Breakfast at Tiffany’s-canvasbillede i farve den helt rigtige gave. Billedet af Audrey Hepburn med et cigaretrør i hånden i sin glansrolle som Holly Golightly i filmen 'Breakfast at Tiffany’s' er vel nok et af de mest kendte Hollywood-motiver. Canvasbilledet i plakatformat er en flot gaveide, som kommer til at pynte på væggen hos din veninde.

Detaljer

  • Materiale: canvas, træ
  • Mål: ca. 69 x 50 x 3 cm
2020-12-05T23:20:17+00:00