Har du brug for hjælp?

Bouquet - vase fra Philippi

855 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Lad vasen få dit middagsbord eller skrivebord til at blomstre og sprudle af livlige farver. Den smukke vase i glas og messing består af 10 rør, hvor blomsterne kan stikkes i, så det ligner en utraditionel buket og blomstereng. En smuk gave til hende, der elsker blomster.

Other customers bought

Beskrivelse

Elsker du et veldækket bord med enkle men iøjefaldende blomster, så er den smukke vase i glas og messing et oplagt gaveønske til dig. Med nogle ganske få blomster i blomsterrørene kan du skabe det flotteste blomsterarrangement. Den smukke vase er udført som en glasplade, hvorpå der er monteret 10 blomsterrør. Rørene er lavet i forkromet messing i forskellige længder og bøjninger. Resultatet er en vase, der leder tankerne i retning af vilde markblomster, der svajer smukt i vinden.

Afhængigt af, hvilke typer og farver blomster du vælger, vil dekorationen og udtrykket hele tiden ændre sig. Det er den tyske designvirksomhed Philippi, der har fået kunstneren Christian Von Ahn til at designe vasen. Han har anvendt tidløse materialer som glas og messing og hvad der ligner en tilfældig placering af rørene for at skabe illusionen af naturens vilde blomsterbed. Hvert rør kan fyldes med vand, så blomsterne kan holde sig friske længe. Giv vasen som en holdbar gave i stedet for en buket blomster. Hvad enten den fyldes med friske eller kunstige blomster vil den sprede farve og liv på såvel kontoret, i stuen eller på festbordet.  

Detaljer

  • Beskrivelse: blomstervase med 10 blomsterrør
  • Materiale: glas og forkromet messing
  • Mål: 24 x 18 cm
2021-12-02T07:23:40+00:00