Har du brug for hjælp?

Bottle - vase fra Philippi

Fra: 1.035 kr
Inkl moms
- +
Den flaskeformede vase fra Philippi er en god gaveide til de fleste, der sætter pris på stilrent design og minimalistiske elementer i indretningen. Som med de fleste andre kreationer fra Philippi er vasen tidløs og klassisk, og vil derfor passe ind i de fleste rum. En god gaveide til mors fødselsdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vasen med form som en flaske er en iøjnefaldende dekoration, hvad enten den står i vindueskarmen eller pynter på middagsbordet. Vasen er udformet i flot skinnende stål, som er håndpoleret for at give den mest mulig glans. Blomstervasen har både bløde, runde og skarpt skårede kanter, som leder tankerne i retning af en flaske, der er skåret midt over. Den flaskeformede vase er fra designfirmaet Philippi, der har fået designer Joseph Lee til at skabe den utraditionelle vase, som er formet i hånden. Han har skabt en vase, der på én gang er ren og enkel og dragende og opsigtsvækkende.

 Det brede midterstykke sikrer, at vasen kan fyldes med rigeligt blomstervand. Den smalle flaskehals betyder, at selv enkelte blomster står flot og rankt. Vasen fås i to forskellige størrelser: en lille, der er 28 cm høj, og en stor, der er 38 cm høj. Køb dem hver for sig eller vælg dem som et opsigtsvækkende sæt. Den flaskeformede vase vil pynte, hvad enten du vælger at fylde den med ægte eller kunstige blomster, grene eller lange fjer. Giv den som indflyttergave til din bedste ven, eller studenten, der netop har overstået sin eksamen.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem stor og lille
  • Materiale: blankpoleret stål
2020-11-29T11:10:16+00:00