Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Hvor har du nu lagt din blyant? Hvad med kuglepennen? Hvor har du lagt den? Det hele ligger rundt omkring på forskellige pladser. Men nu kan du organisere alle de løse dele som kuglepenne og blyanter, linealer og så videre i denne smarte blyantsholder. Holderen er udformet som en børste, så du får noget unikt og anderledes at se på, når du sætter din nye blyantsholder på dit skrivebord. Du kan også bruge blyantsholderen som fødselsdagsgave, julegave, gaven til mor eller til far, eller gaven til studenten, der lige er flyttet på kollegiet og startet med at læse på universitetet.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
285 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Vil du have noget, som ser lidt anderledes ud end det, alle de andre har, når du skal indrette din bolig? Her kan du starte med en smart blyantsholder, som er udformet som en ægte børste. Børsten er endda lavet af hestehår, lige som de rigtig gode børster. Hestehårene er slidstærke, glatte og glansfulde, og de sorteres efter farve og længde. Hårene er fra hestenes manker og haler. De længste hår bruges til at lave møbelbetræk og strenge til strygeinstrumenter af, men de korte hår bruges til at lave børster med. Og denne smarte blyantsholder er lavet af rigtige hestehår. Skulle du komme til at tænke på sange Ride, ride, ranke, når du sidder ved dit skrivebord, så er du lovligt undskyldt.

Den sjove, og anderledes blyantsholder lavet som en børste, er en sjov gaveide, som kan bruges som værtindegave, gaven til veninden eller vennen.

Detaljer

  • Materiale: træ og hestehår
  • Mål: ca. 21 x 10 x 12 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-20T11:37:37+00:00