Har du brug for hjælp?

Børneparaply der skifter farve

215 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu er der en god grund til at glæde sig over regnvejr, for denne flotte paraply gemmer nemlig på en ganske særlig hemmelighed. Når regnen rammer de hvide dråber på paraplyen, skifter de farve og ligner med et en lille regnbue. En super sød og ikke mindst praktisk gaveide.

Other customers bought

Beskrivelse

Der findes som bekendt ikke dårligt vejr kun forkert påklædning. Ja, måske er det ikke alle, der er enige i denne udtalelse, men lige meget hvad, er der nu mindst én grund til at glæde sig til at komme ud i regnvejr. Tag denne flotte og ganske særlige paraply med og følg med i, hvordan de hvide dråber på den orange paraply pludselig får alle regnbuens farver, når regnen rammer dem.

Denne farverige børneparaply er slet ikke til at stå for, og det er en gave, som alle kan få brug for. Når de små poder om efteråret sendes af sted i skole, er der ofte en skummel sky på himlen, så for en sikkerheds skyld er det nok en god ide at tage en paraply med. Men verden har efterhånden set nok kedelige sorte paraplyer, så hvorfor ikke give børnene en mere farverig en af slagsen?
Når de andre børn i klassen først ser, hvad regnen gør ved denne seje paraply, vil de helt sikkert også ønske sig en. Giv denne flotte paraply i fødselsdagsgave eller som en lille ting op til skolestart - så er der ingen klager, når de skal ud i regnvejr.

Detaljer

  • Beskrivelse: orange paraply med hvide dråber, som skifter farve, når de bliver våde
  • Mål: 67, 5 × 10 × 5,5 cm (udslået)
2020-12-01T18:32:37+00:00