Har du brug for hjælp?

Børnebestik med indgravering

429 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Dette søde bestiksæt er slet ikke til at stå for, og det vil begejstre alle små piger, der elsker katte og den fine lyserøde farve. Sættet består af fire dele, der alle er pyntet med den lille kat og de fineste lyserøde roser, og med det kan de små prinsesser nyde måltiderne endnu mere. En rigtig fin gaveide til de mindste i familien.

* Skal udfyldes

429 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette flotte bestiksæt falder der en ganske særlig ro over måltiderne, for de små piger i familien kan nu beundre de fine figurer på bestikket og glæde sig til både morgen-, middags- og aftensmad, hvad enten det er hjemme eller i børnehaven eller skolen. Det smukke bestiksæt kan bruges overalt, og mon ikke veninderne vil se misundeligt til, når sættet pakkes frem.

Bestiksættet består af kniv, gaffel, spiseske og teske og udover at være dekoreret med den søde kat og de fine roser, kan du også vælge at få indgraveret modtagerens navn, så der ikke er nogen tvivl om, hvem sættet tilhører. Du kan få indgraveret op til 15 tegn, hvilket passer til langt de fleste børnenavne.
Dette flotte og personlige bestiksæt kan gives i mange anledninger og vil helt sikkert både begejstre modtageren og hendes forældre. Det fine sæt er ikke til at stå for, og den personlige indgravering gør sættet helt unikt. Alle små piger, som elsker lyserød, vil også sætte stor pris på denne gave - en praktisk og ikke mindst personlig gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: bestiksæt til børn med kattemotiv i farver, indeholder 1 kniv, 1 gaffel, 1 spiseske, 1 teske, kan indgraveres med op til 15 tegn, der kan ikke anvendes specialtegn, leveres i flot indpakning
  • Materiale: rustfrit stål

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-05-21T15:18:07+00:00