Har du brug for hjælp?

Bordskåner til "hot stuff"

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Super sjov og yderst praktisk: Denne fine og udtryksfulde bordskåner har et klart budskab: "I'm looking for some hot stuff"! Den er fremstillet af silikone, men med et korklook, hvilket er en overraskende detalje. Den praktiske bordskåner er en fin værtindegave eller hvad med at give den i indflyttergave? De fleste kan nok bruge en ekstra bordskåner og især en som denne med en sjov tekst.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne anderledes bordskåner lægger ikke fingre imellem, men siger det lige ud: "I'm looking for some hot stuff" står der klart og tydeligt, hvilket er yderst praktisk, da den jo gerne skulle bruges til at stille netop "hot stuff" på. Den sjove tekst er bare en af de fine detaljer, som gør denne bordskåner helt speciel, en anden er formen. I stedet for at være rund eller firkantet, som så mange andre bordskånere, er denne formet som en taleboble. Den tredje og sidste ting, der adskiller bordskåneren fra dem, man ellers støder på, er materialet. Ved første øjekast ligner det en normal korkbordskåner, men den er faktisk lavet af silikone, og korkmønstret er bare trykt på. Super seje detaljer, som gør denne gaveide til noget ganske særligt.

Man kan vist roligt sige, at denne bordskåner til "hot stuff" ikke er som alle andre, og netop derfor er den en genial gaveide. Giv bordskåneren i indflyttergave, eller i værtindegave, næste gang du bliver inviteret på middag, så kan den også komme på bordet med det samme.

Detaljer

  • Beskrivelse: bordskåner i korklook, med teksten "I'm looking for some hot stuff"
  • Materiale: silikone
2020-12-05T22:34:31+00:00