Har du brug for hjælp?

Boksepude til vasketøj

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne vasketøjskurv er ikke kun er perfekt til det beskidte tøj, med denne vasketøjskurv kan du faktisk slå to fluer med ét smæk - når du har fyldt den med dit snavsede tøj, kan den nemlig bruges som boksepude indtil næste gang, du vasker. Lækker, smart og gennemtænkt vasketøjskurv / boksepude!

Other customers bought

Beskrivelse

Mangler du en vasketøjskurv, der både er lækkert designet og samtidig er virkelig praktisk, så behøver du ikke lede videre! Boksepuden til vasketøj vil se rigtig fed ud i alle rum, hvor den nemt kan stå i et hjørne, eller du kan hænge den op på en knage, og efterhånden som du får den fyldt med snavsetvasketøj, kan den rent faktisk bruges til bokse løs på. Det enkle, men gennemtænkte design med forstærket bund og top og tre stropper til at bære eller hænge vasketøjskurven op i er helt og aldeles innovativ. Så hvis du er afhængig af at bokse, synes at fedt design er lækkert at have derhjemme, og du vasker tøj ind i mellem, så er boksepuden til vasketøj lige noget for dig.

Boksepude til vasketøj er den eneste gave, du behøver, at give din mand for at inspirere ham til at deltage mere aktivt i vaskeriet. Aldrig før har der været så meget sjov med snavset vasketøj. Boksepuden med den hemmelige identitet som vasketøjskurv er den helt perfekte gaveide til din bror, bedste ven eller kæreste.

Detaljer

  • Beskrivelse: vasketøjskurv der ligner en boksepude
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 30 x 100 x 30 cm
2022-06-29T08:38:34+00:00