Har du brug for hjælp?

Blomsterte-gavesæt

229 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En yndig gave, der vil skabe stor glæde, hyggelige stunder og begejstring: et blomsterte-gavesæt. Denne unikke blomsterte giver en helt speciel oplevelse, man ikke normalt forventer, når man skal drikke te. Hælder man kogende vand over denne te, springer den nemlig ud som en stor, smuk blomst. En unik og fin gaveide til mors dag, som gave til den bedste veninde eller som værtindegave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I gavesættet med blomsterte (hvid te) befinder der sig mange fine overraskelser. Udover den lækre og velsmagende hvide te, findes der nemlig også en superflot glas-tekande og seks blomsterkugler, der kan noget helt specielt. De er rullet sammen som en kugle, men når man hælder varmt vand på dem, springer de ud som en smuk, farverig blomst. Det havde man ikke forventet i sin tekande, og der er noget helt magisk ved at se blomsterkuglen springe ud og blive til en smuk og farverig blomst.
Disse blomsterkugler vil selvklart være en stor succes hos modtageren af gaven, og selv de rutinerede te-drikkere har måske ikke oplevet disse teblomster før. Derudover indeholder gavesættet også hvid te, som er en favorit hos te-drikkere, da den giver en et moment med ro og velbehag, når man vælger at slappe af med en dejlig, varm og velsmagende kop hvid te. Dette blomsterte-gavesæt er til ægte livsnydere, der måske engang i mellem skal huskes på, at de skal huske at tage den med ro og sætte sig ned med en kop te en gang i mellem.

Detaljer

  • Beskrivelse: en flot, glas-tekande (ca. 500 ml) og 6 forskellige te-blomster, der springer ud, når man hælder vand på dem
  • Den hvide te (95 %) indeholder: blomster (1-5 %), jasmin, morgenfrue, rose (Damascena), rose (Centifolia)
  • Bemærk: skal opbevares tørt>/li>
  • Produceret af Creano GmhB - Carsten Bartscht, Golldstraße 21a, 30559 Hanover
2021-01-26T08:06:39+00:00