Har du brug for hjælp?

Blomsterforklæde

215 kr
Inkl moms
- +
Hvem har sagt, at man ikke kan se godt ud, når man laver mad? Normale forklæder har i hvert fald en tendens til, til tider at være kedelige, men det er i hvert fald ikke sådan, at dette blomsterforklæde kan beskrives. Blomsterforklædet er prangende, feminint, farverigt og bogstavelig talt fyldt med blomster. Hvad mere kan man ønske sig, når det nu alligevel er tid til madlavning? Dette blomsterforklæde er praktisk, brugbart og stilet på samme tid!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Alle kvinder elsker at modtage blomster. Men vil du prøve noget noget nyt i forhold til en fremtidig gave, så er dette blomsterforklæde lige i øjet. Her får du nemlig en gave, der selvfølgelig først og fremmest er super praktisk og brugbar (og måske kan den endda være en opfordring og motivation til at din kone eller kæreste fremover vil lave mere mad! Man kan da håbe!) og så er forklædet selvfølgelig også smukt og helt specielt grundet dets udseende fuld af rosa, pink og farverige blomster.
Blomsterforklædet er som taget ud af en klassisk film fra 50'erne, hvor en skøn, smuk husmor har gang i kogegryderne i køkkenet, selvfølgelig iført et feminint og flot forklæde. Nu har du muligheden for at give en, du holder af, muligheden for at genopdage denne slags scene, og hvad er det værste, der kan ske? Bliver forklædet ikke brugt, ser det også flot ud, hvis det hænger til pynt!

Detaljer

  • Beskrivelse: one size
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Mål: 71,5 x 79 cm
2020-11-30T00:14:42+00:00