Har du brug for hjælp?

Blomster kuglepensæt

169 kr
Inkl moms
- +
Endelig en blomsterbuket, som holder hele året og så bærer den endda på en hemmlighed! Den spreder ikke kun forårsstemning på årest mest mørke dage, den kan også bruges til at skrive de flotteset forårsdigte med. De fem flotte blomster er nemlig fem flotte kuglepenne. En 2i1-gave, som er perfekt til fødselsdage eller til enhver anden festlig lejlighed. Det søde blomster kuglepensæt pynter overalt!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Har dine kuglepenne det altid med at forsvinde? Så er blomster kuglepensættet en genial ide. For det første pynter den flotte buket med de fem smukke blomster i klare farver i den hvide vase, lige meget hvor de bliver stillet hen. For det andet skal de aldrig vandes, så du behøver slet ikke at bekymre dig derom, og for det tredje har du fra nu af altid en kuglepen i huset, som du aldrig skal lede efter. Du har gættet rigtigt: Denne gaveide er både blomster og kuglepen i et, så hvem vil ikke elske at være den heldige modtager af en så praktisk og flot blomsterbuket.
Det søde blomster kuglepensæt er en gaveide, der vil glæde alle og enhver og ikke mindst sætte lidt farve på tilværelsen! Egnet som fødselsdagsgave til en god veninde eller kollega eller som værtindegave. Du kan ikke undgå at komme i godt humør, når du ser på disse blomster i klare, smarte farver!

Detaljer

  • Beskrivelse: 5 kuglepenne inkl. Vaseholder
2019-06-20T08:29:29+00:00