Har du brug for hjælp?

Blodspray til udklædning

49 kr
(817 kr / l) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Først kommer halloween og så kommer fastelavn - og temafesterne står i kø! Med denne seje blodspray kan du hurtigt få fikset et virkelig fedt og uhyggeligt udseende med blod løbende ned ad ansigtet som efter en boksekamp. Eller klæd dig ud som Dracula, der lige har spist sin aftensmad, hvor frisk blod stadig løber fra tænderne! Lad fantasien få frit spil med den seje og lidt ulækre blodspray.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du en af klassikerne, når det kommer til at skræmme sine venner og sin familie fra vid og sans. Denne blodsprays indhold ligner vaskeægte blod, men det er det selvfølgelig ikke, det er bare en blodspray til udklædning.
Hvis du skal til temafest, kan du lige så godt gøre det ordenligt, og den seje blodspray vil hjælpe dig godt på vej til et fedt, autentisk og uhyggeligt look. Lige meget om du skal være elegant vampyr, ulækker zombie, dygtig bloddonor eller vindende bokser, så vil sprayen være prikken over i'et, der fuldender din udklædning 100 %. Så hvis ikke du er klar til årets fedeste halloweenfest endnu, så vil blodsprayen være et stort skridt på vejen, for at vinde for bedste udklædning.
Den seje og en anelse uhyggelige blodspray er en rigtig sjov gaveide til alle, der elsker udklædningsfester og uhyggelige temafester. Til dem, som bare skal have den helt perfekte udklædning, hvor der ikke er en blodig finger at sætte på det endelige resultat!

Detaljer

  • Beskrivelse: kunstblod på sprayflaske
  • Kapacitet: 59 ml
2020-12-05T07:15:22+00:00