Har du brug for hjælp?

Black + Bloom Fruit Loop frugtskål

345 kr
Inkl moms
- +
Fruit Loop er en smuk frugtskål i et enkelt og rent design, der ser fantastisk ud på ethvert bord. Frugtskålen er ikke bare et lille kunstværk i sig selv - når du lægger frugt i skålen, opstår der en helt ny og forunderlig dimension, hvor stålet forsigtigt holder æbler, appelsiner og bananer på plads inde i ringene. Rigtig flot gaveide til din mors fødselsdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne helt ekstraordinære og eksklusivt designede Fruit Loop frugtskål er ikke bare utrolig i sig selv, den bliver endnu mere iøjnefaldende, når du fylder den med farverige og friske frugter. Det forkromede stål, der er lagt som ringe omkring sig selv, giver dig rig mulighed for at lave dit helt eget moderne Stillleben derhjemme. Enhver, der holder af originale, dekorative og nyttige brugsgenstande vil med garanti have stor glæde af at få Fruit Loop inden for dørene og hver dag fylde den med fristende frugter.

Den usædvanligt dekorative frugtskål står ud og ser fantastisk ud på spisebordet, reolen eller sofabordet og giver dig lyst til at snuppe et stykke frisk frugt. Fruit Loop frugtskålen er den helt rigtige gave til folk, der sætter pris på at have utraditionelle og smukke ting stående i deres hjem. Så hvis du synes, det er på tide at din mor får skiftet den kedelige frugtskål ud med en ny og moderne, så skal du give hende Fruit Loop frugtskålen!

Detaljer

  • Beskrivelse: Black + Bloom frugtskål
  • Materiale: stål, forkromet
  • Mål: 14 x 26 x 26 cm
2020-11-25T13:42:27+00:00