Har du brug for hjælp?

Bjørnenøglering med indgravering

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nøgleringen er formet som en sød bjørn, der er lavet af metal. Bjørnen er cirka 4,5 centimeter høj. Den har desuden en kvalitet, der er helt særlig. Du kan indgravere bjørnens mave med to initialer. På den måde ved alle, hvem der har mistet sit nøglebundt, hvis det en dag skulle ske. Nøgleringen med den søde bjørn er en fin lille gave til store som små. Desuden passer den til enhver anledning.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et nøglebundt er noget, man har på sig hver dag og de fleste bruger også deres nøglebundt flere gange dagligt. Derfor er det en fin ide at pynte det lidt. Det kan du nu gøre med denne lille, søde bjørn, som faktisk er en nøglering. Den lille bjørn kan hænges i dit nøglebundt og holde dine andre nøgler ved selskab, lige gyldigt om du slæber rundt på et hav af nøgler eller bare et par stykker. Bjørnen kan tilmed indgraveres på dens mave med to tegn eller initialer, som du selv vælger. Skal bjørne-nøgleringen gives i gave, er det en fin ide, hvis du vælger at indgravere modtageren to initialer. På den måde kan du give en helt speciel og personlig gave til en, du holder af.

En nøglering med indgravering går man sjældent galt i byen med, så hvis du er på herrens mark, så ved du, hvilken gave du kan ty til. Den er oplagt til de fleste anledninger såsom fødselsdag, adventsgave, indflyttergave og som gave til en kollega.

Detaljer

  • Beskrivelse: bjørnen kan bevæge arme og ben
  • Materiale: metal
  • Mål: ca. 4,5 x 3 cm
2020-11-27T15:55:19+00:00