Har du brug for hjælp?

Billedramme med bjørn og indgravering

385 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en ramme, der fortjener at indeholde et billede fra en helt særlig begivenhed. Det kan være en dåb, da din søn eller datter blev født, eller som gaveide, når du er inviteret til dåbsfest, navngivningsfest eller noget andet. Den fine billedramme er forsølvet og kan indeholde et billede i målene 13 x 18 centimeter. Billedet kan også indgraveres i toppen og bunden af rammen. En ide kan være at skrive en dato i toppen og et navn i bunden.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Din søn eller datters første smil, deres første bad eller et andet øjeblik, der fortjener at blive foreviget - det er lige hvad denne billedramme er til for: at forevige øjeblikke du ikke vil glemme.
Denne ramme er forsølvet, passer til et billede i størrelsen 13 x 18 centimeter, og har desuden en lille fin bamse, også i sølv, på venstre side af rammen. Dertil kan du indgravere rammen med op til 30 tegn - 20 tegn på toppen af rammen og 10 tegn i bunden. Du kan for eksempel bruge indgraveringen til at indsætte en dato som for eksempel fødselsdato på din baby og deres navn i bunden. På samme måde er rammen også en oplagt gave, hvis du er inviteret til dåbsfest eller navngivningsfest, når der er kommet en ny baby til din omgangskreds.

Detaljer

  • Materiale: forsølvet og lakeret
  • Mål: 22 x 17 x 1 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2020-12-05T20:22:33+00:00