Har du brug for hjælp?

Billedæske med indgravering og billede

595 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne lille æske er noget ud over det sædvanlige, for den er nemlig til for at tage god hånd om alle dine personlige, betydningsfulde og mindeværdige billeder og memorabilia. Æsken gør det muligt for dig at opbevare det hele ét sted, så du altid har styr på det. Det vil blive en hyggelig ting en gang i mellem at tage æsken frem og kigge dine minder igennem. Æsken kan tilmed personliggøres med indgravering på fronten og har plads til et billede efter eget valg.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne smukke æske vil blive et samlingspunkt for alle dine gode minder, som du nu kan opbevare ét sted - i denne æske. Æsken har på låget plads til, at du kan indsætte et billede efter eget valg samt indgravere to linjer med op til 20 tegn på hver. Du kan for eksempel gøre æsken til samlingssted for alle dine minder fra dit brullyp. Så kan billedet selvfølgelig være et dit yndlingsbillede fra brullyppet, og indgraveringen kan være dit og din bedre halvdels navne samt jeres bryllupsdato. På samme måde vil æsken også være en perfekt gaveide som bryllupsgave.

At give billedæsken i bryllupsgave vil være en sikker vinder, og hvis du vil gøre den endnu mere personlig, kan du evt. på forhånd lægge nogle billeder af parret i den - måske nogle billeder, hvor I er sammen? Den er også oplagt til forældres eller bedsteforældres sølv- eller guldbryllup, hvor den kan fyldes med minder fra et langt ægteskab.

Detaljer

  • Beskrivelse: låget har plads til et billede i størrelsen 10 x 15 cm
  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 17 x 22 x 6 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2020-12-03T04:42:56+00:00