Har du brug for hjælp?

Bestik til tyveknægte

Fra: 99 kr
Inkl moms
- +
Den perfekte gave til alle, der helst spiser maden fra andres tallerkener. Med denne gaffel eller skaffel, er der nu lavet et bestik til tyveknægte, så de har det helt rigtige værktøj ved bordet, så de som sædvanligt kan hapse fra andre. En sjov gave der helt sikkert får et smil frem på læben - også hos dem, der får stjålet sin mad.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvad enten man er på restaurant, spiser derhjemme med kæresten eller med vennerne - vi kender vist alle sammen en, der altid synes, at det, de andre har på tallerkenerne, ser bedre ud, end det på sin egen. Nu kan man med dette sjove værktøj så let som ingenting snuppe lidt fra de andres tallerkener. Bestikket kan trækkes ud og blive op til 53 cm langt og så er det ingen sag at nå over på den anden side af bordet og hapse en lækker bid. Du kan vælge mellem den klassiske gaffel eller en skaffel, som er en kombination af en gaffel og en ske, og således er der sørget for udfordringer og underholdning ved bordet.
Bestikket, der kan gøres længere, er en super sjov gaveide til alle tyveknægte, der altid lige skal smage lidt ekstra. Der er garanti for højt humør, når bestikket til tyveknægte tages i brug, og der bliver kamp til stregen om den sidste bid på tallerkenen.

Detaljer

  • Varianter: væg mellem gaffel og skaffel
2021-01-22T22:19:26+00:00