Har du brug for hjælp?

Batman vs. Superman neonlys

PÅ LAGER

Med dette seje neonlys "Batman vs. Superman" går der et lys op for alle, der er vilde med de klassiske DC-tegneserier. Den anderledes indretningside er perfekt til superheltefans i alle aldre, og den lille lampe pynter fint på reolen eller i vindueskarmen. Hvis du kender en, der er vild med det mystiske univers med skjulte identiteter, er denne gaveide lige i skabet.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
295 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

På den ene side har du den farvestrålende Superman, der stolt flyver afsted i sin farvestrålende mundering. På den anden side er der den mere dystre Batman, som klædt helt i sort farer løs i sin hurtige Batmobil. De to er ikke umiddelbart nogen, der kunne gå hen og blive perlevenner, og i den populære actionfilm "Batman vs. Superman" står det ultimative superhelteslag.

I denne lampe er de to genkendelige logoer smeltet sammen og det klassiske Superman-S og Batmans flagermus blevet til et. Neonlyset skaber en super sej flagermussilhuet og lyser både rummet og det dystre S op. Den officielt licenserede lampe er fremstillet i forbindelse med filmen "Batman vs. Superman" og er en super gaveide til alle, der er vilde med det fortryllende superhelteunivers.
Hvis du kender en, der ikke kan få nok at tegneserier og film og Superman, Batman eller måske dem begge to, er denne fine lampe helt perfekt. Neonlampen pynter især på børneværelser, men også ældre superheltefans vil sætte stor pris på det oplyste logo. En yderst dekorativ gave til store og små.

Detaljer

  • Beskrivelse: officielt licenseret produkt
  • Mål: 4,5 x 22,2 x 14,4 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
2018-07-22T03:41:58+00:00