Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Batman-morgenmadssæt

109 kr
Inkl moms
- +
Et morgenmadssæt, der gør morgenmaden meget sjovere og meget sejere end alle andre morgener. Med dette lille æggebæger formet som Batman, og en dertilhørende brødform med Batmans logo, er der ingen dårlige morgener med sure miner og morgentræthed. Det seje Batman-morgenmadssæt giver gode morgener og en god start på dagen med ægte helte-energi med inspiration fra Batman!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Nogle ting hører bare sammen. Romeo og Julie, Batman og Robin. Æg og brød til morgenmad. Æggebæger og en ske. Verden har dog længe skulle vente på denne suveræne gaveide i form af vores allesammens yndlingshelt, Batman, og et æggebæger som par. Men nu kan vi endelig introducere dem for jer; nu er de her nemlig, og det bliver ikke bedre! Nu fås Batman nemlig som det sejeste æggebæger med dertilhørende ske og sågar også en lille brødform formet som Batmans logo, så man til ægget kan spise Batman-fomet brød til. Sejere bliver det ikke! Man har i hvert fald sjældent set et æg i forklædning som Batman før.
Serverer man morgenmaden til sin kæreste, sin søn, sin far eller sin mand i Batman-forklædning, er man forsikret, at der ingen sure morgenminer og morgentræthed er, for hvem bliver ikke glad for at få serveret deres morgenmad i dette seje Batman-morgenmadssæt? At give et Batman-morgenmadssæt i gave vil skabe stor glæde hos modtageren, der helt garanteret aldrig har set noget lignende før. Morgenmadssættet er en super gaveide til både store og små superhelte og maskerede hævnere.

Detaljer

  • Beskrivelse: Batman-æggebæger, ske og brødform
  • Materiale: polypropylen og polystyrene
  • Mål: 14 x 20 x 6 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T07:05:18+00:00