Har du brug for hjælp?

Banner-sæt - til enhver anledning

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Anledninger til fest er der nok af i livet - det handler om at fejre de små sejre, og netop her er et banner-sæt en perfekt og oplagt gaveide. Banner-sættet kommer nemlig med et hav af bogstaver og tegn i forskellige festlige farver, og på den måde kan man sammensætte lige det ord, man har lyst til. Om der skal stå "verdens bedste mor" til mors dag, "tillykke til fødselsdagen", "gift i 35 år" til bryllupsdagen eller noget helt fjerde, har man med dette banner-sæt i hvert fald muligheden for at fejre, når der skal fejres.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man først har anskaffet sig dette banner-sæt ved man ikke, hvordan man tidligere har kunnet leve uden, for fejringer af specielle anledninger bliver straks opgraderet og gjort lidt bedre. Banner-sættet kommer med et hav af bogstaver i skønne, festlige farver, og derved har man muligheden for at sammensætte lige de ord, man har lyst til. Om det er til fejringen af en månedsdag, som en overraskelse, fødselsdag, mors dag eller fars dag, kan man sammensætte bogstaver på dette banner, der passer til enhver anledning. En ting er helt sikkert - banneret vil skabe stor glæde. En anden ide til brug er også at bruge det til at blive forlovet - man kunne skrive "Marry me?", eller når en kommer hjem fra en længere rejse, kan man skrive "Welcome Back". Mulighederne er mange, men dette banner-sæt vil helt sikkert bringe masser af glæde frem hos folk.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 100 forskellige bogstaver i forskellige farver med forskellige tegn (f.eks. hjerter, stjerner), snor til at hænge den op og dele til at forbinde banneret
  • Mål (pakken): 15 x 13 x 5 cm
2020-11-27T06:13:32+00:00