Har du brug for hjælp?

Bageforme formet som båd med besætning

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Så er det tid til den store bagedyst! Med disse bageforme kan du lave små figurer, redningsringe, som du kan dekorere så fantasifuldt, som du lyster, og sætte i den lille båd, der følger med. En dejlig gaveide til dem, der elsker at hygge med bagværk i køkkenet!

Other customers bought

Beskrivelse

Alle mand i køkkenet! Med disse bageforme kan du lave et helt skib med besætning og redningskranse. Du bestemmer selv, om det skal være et piratskib, en båd, der sejler turister rundt, eller noget helt tredje! Det kommer alt sammen an på, hvordan du vælger at dekorere kagerne. Kender du en hobby-bager eller nogen, der følger hvert eneste afsnit af Den Store Bagedyst, så er her en sjov gaveide, der giver mange timers underholdning i køkkenet, og selvfølgelig stor nydelse, når kagerne til sidst skal spises.

Giv dig i kast med at lave små pirater, sømænd eller feriegæster, og glæd dig til at sætte dem i den lille båd. Kun din fantasi sætter grænser! Skal du på krydstogt i middelhavet eller på pirattogt i det Karibiske? Det bestemmer du helt selv! Bagesættet er også en god gaveide til børn og unge bagemestre, der netop er startet i køkkenet. Her kan de have masser af sjov sammen med deres venner mens de dekorere alle de små dele fra ovnen.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 bageforme samt bådform
  • Materiale: plast
2020-12-02T05:40:25+00:00