Har du brug for hjælp?

Bageform formet som en pokal

155 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hverdagens helte får sjældent den anerkendelse, de fortjener. Det kan du dog lave om på nu med denne bageform formet som en vinderpokal! Bag en vinderkage og giv den som gave til én, der fortjener det. Den er også god, hvis børnene netop har vundet en vigtig fodboldkamp.

Other customers bought

Beskrivelse

We are the champions! Med denne bageform formet som en pokal kan du fejre vinderne I dit liv! Uanset om det er månedens medarbejder på kontoret, din datter, der lige har vundet en håndboldkamp, eller din gamle bedstemor, der er kommet godt igennem en operation, så er en kagepokal en dejlig måde at fejre hverdagens helte. Bageformen kan rumme en hel liter dej, og så er den klæbefri, så du nemt kan få kagen ud af formen, når den er klar. Dekorer den med chokolade eller andet, så den er helt perfekt, når den står på bordet.

Om det er kagen eller bageformen, du giver væk, så er det en herlig gaveide, der viser, at du sætter pris på modtageren. Bageformen er også god, hvis du skal se pokalfinalen i fodbold, og det skal fejres på særlig vis. Kast dig ud i et bageeventyr og lav den flotteste pokal!

Detaljer

  • Beskrivelse: bageform formet som en pokal
  • Kapacitet: 1000 ml
2020-11-25T19:45:33+00:00