Har du brug for hjælp?

Bageform formet som en engel

155 kr
Inkl moms
- +
Tror du på engle? Med denne bageform formet som en engel er der om ikke andet en dekorativ kage-engel i rummet til at holde hånden over os. En dejlig gaveide til juletid, når bagesæsonen sættes i gang. Og hvem ved, måske kan kageenglen blive starten på en ny juletradition i din familie.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Velkommen igen Guds engle små, synger vi til jul. Og hvorfor ikke tage englen med ind i stuen? Med denne bageform formet som en engel, kan du have en dekorativ, tredimensionel kage-engel midt på bordet til at minde om juleevangeliet og alt det, vi fejrer, når det er jul. Bageformen har plads til en halv liter dej, og så er den klæbefri, så du nemt kan tage kagefiguren ud, når den er klar. Drys lidt puddersukker over den, og stil den på bordet.

Har du fået nok af nisser, er englen en simpel og stemningspredende måde at dekorere til jul, og du kan jo starte med denne flotte kage. En dejlig gaveide til december måned til dem, der godt kan lide at bage. Har du en person i din liv, der har været som en engel for dig, er denne kage et flot takkekort.

Detaljer

  • Beskrivelse: bageform formet som en engel
  • Kapacitet: ca. 650 ml
2020-11-27T01:32:16+00:00