Har du brug for hjælp?

Badesæt til manden

169 kr
(469 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Mændene skal selvfølgelig ikke snydes for skønne dufte, så her har vi sammensat et maskulint sæt med en noget anderledes badebombe formet som en håndgranat, en showergel med frisk duft af mynte, en herrebodylotion og to maskuline sæber. En super gaveide til manden, som går op i sit ydre og gerne vil dufte godt og mandigt.

Other customers bought

Beskrivelse

Wellnesshygge er nok primært noget, man forbinder med kvinder, men selv de mest maskuline mænd kan trænge til at slappe af, og hvad er mere afslappende end et dejligt varmt bad? Med dette skønne sæt kan du nu på en mandig måde nyde et plejende bad derhjemme, og når du først får smag for den specielle ro, der opstår i badekarret, når du er omgivet af velduftende bobler, får du snart brug for et nyt sæt.
Sættets farve er endda afstemt modtageren, og de blå farver og den lille håndgranat sørger for, at der ikke er nogen tvivl om, at det lækre sæt tilhører manden i huset. Det indeholder en forfriskende og kølende showergel med mynte, to dekorative sæber med en kraftig maskulin duft, en bodylotion og den lidt brutale håndgranat, som selvfølgelig bare er en harmløs badebombe.

Denne æske med ren luksus til badeværelset er en ideel gaveide til hårdtarbejdende mænd, som trænger til et afbræk i hverdagen. Giv de lækre badebomber til en, du holder af, og som har fortjent lidt ekstra luksus. En perfekt gaveide til Valentins eller fars dag, som alle mænd vil elske.

Detaljer

  • Beskrivelse: Sættet indeholder 1 badebombe formet som en håndganat à 160 g, 2 sæber à 100 g, 1 showergel og en bodylotion i gaveæske
2020-11-27T04:34:52+00:00