Har du brug for hjælp?

Badeand i oktoberfest-outfit

59 kr
Inkl moms
- +
En badeand, der udstråler fest og glade dag, for den har et klassisk, tysk oktoberfest-outfit på, og der mangler ikke noget! Hatten, lederhosen, en pølse i den ene hånd og en øl i den anden hånd - lad oktoberfesten begynde! Badeanden er nemlig klar til fest! I baljen med dig, det er tid til oktoberfest i badekarret med selskab fra badeanden. Det skal nok blive et godt bad.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Desværre varer oktoberfest i Tyskland ikke året rundt. Så hvad gør du, de måneder om året, hvor du må undvære oktoberfest? Her kommer denne skønne badeand dig til undsætning! Det er ikke størrelsen, det er gørelsen, og dette ordsprog virker også fint at bruge om denne badeand. En badeand er som bekendt lille, men den kan alligevel skabe stor glæde. Det formår denne badeand også, da den ikke er en hvilken som helst badeand - det er nemlig en badeand i oktoberfest-outfit.
Nu kan ethvert bad fremover altså blive ligeså lystigt som en ægte oktoberfest. Den lille badeand er trukket i klassiske lederhosen, som du kender dem fra oktoberfest, en lille hat, og i hænderne holder badeanden en øl i et stort ølkrus og en god wurst i den anden hånd. Sjov gaveide om modtageren er fan af oktoberfest eller lange bade er underordnet - begge ting vil fungere.

Detaljer

  • Beskrivelse: certificeret fra TÜV Rheinland
  • Vægt: c.a 47 g
  • Materiale: PVC
  • Mål: ca. 8 x 7 x 8 cm
  • Bemærk: ikke egnet til børn under 3 år
2019-09-22T19:53:44+00:00