Har du brug for hjælp?

Flere visninger

Baconworkshop - Fjerritslev

PÅ LAGER

På dette baconkursus gennemgås forskellige teknikker til at lave bacon herunder tørsaltet bacon, lagesaltet bacon og sprøjtesaltet bacon. Også forskellige tørreteknikker, modningsmetoder, røgemetoder samt forskellige typer røg til bacon gennemgås. Denne workshop henvender sig til den glade baconspiser og den professionelle madkunstner, kok eller slagter. Her er de forskellige typer bacon, der laves: spansk bacon, italiensk bacon, sigøjnerbacon, canadisk bacon, engelsk bacon, irsk bacon, dansk bacon, andebacon, lammebacon, kalvebacon, kalkunbacon, peberbacon, chilibacon, enebærbacon, og hvidløgsbacon.

  • Perfekt som last minute-gave
  • Sendes som PDF per e-mail eller med posten
  • 30 dages returret
  • Gyldig 2 år fra købsdato***
790 kr
- +
Inkl. moms og gratis levering.
  • Perfekt som last minute-gave
  • Sendes som PDF per e-mail eller med posten
  • 30 dages returret
  • Gyldig 2 år fra købsdato***
Beskrivelse

Detaljer

Bacon er velkendt af alle - der findes sågar klubber for baconelskere. Nogle mener, at duften er som at blive klappet på skulderen af en engel, som gør, at man føler sig som om, man er i himlen, når duften rammer næseborene. Her kan du få en hel dags workshop, hvor du vil indse, at der finder andre slags bacon end dem, du kan finde i køledisken i dit lokale supermarked.
Tillbage i gamle dage lavede man selv sin bacon og for rigtige baconelskere, er der ved at opstå en trend, hvor man går tilbage til de gamle dyder og selv producerer sit bacon, så man på den måde er sikker på, at det er frit for nitrit og alle mulige andre kunstige tilsætningsstoffer, som efterhånden er kutyme for den købebacon, vi kan få i supermarkederne. På kurset er der samlet spændende typer af bacon fra hele verden, som også skal fremstilles i løbet af dagen.

Detaljer

Oplevelsen:

  • Baconworkshop - Fjerritslev

Hvad skal du medbringe:

  • Eget forklæde og frokost hvis dette ikke ønskes købt

Hvad bliver stillet til rådighed for dig:

  • Produkter, materialer mv.

Tid:

  • Start kl. 10 afslutning kl. 16

Antal af personer:

  • 1 person

Yderligere information:

  • Max 25 deltagere per hold
  • Minimumsalder 12 år

  • Hvis frokost og/el kaffe ønskes, betales dette ved ankomst.

Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
Kortoversigt
Map
^2017-09-26T18:20:24+00:00