Har du brug for hjælp?

Baconsæbe

75 kr
(1.071 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Var det noget med en dejlig duft af bacon ved håndvasken eller i badet? Denne sæbe er til alle, der er vilde med bacon! En sjov og anderledes gaveide, der med garanti sørger for et smil på læben hos modtageren. Det er nok ikke en oplagt gave til veganere, men mon ikke en baconsæbe kan bringe glæde andre steder?
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Bacon er gennem tiderne blevet kaldt mange ting, bl.a. "livets krydderi". Denne spise er blandt danskernes foretrukne, og det har resulteret i, at selv duften af bacon kan få tænderne til løbe i vand. Bacon går aldrig af mode, og for ægte elskere af dette fremragende stykke kød kan det aldrig blive for meget. Denne baconsæbe er til alle dem, der mener, at bacon er det bedste krydderi, og at man bør starte dagen med bacon. Med denne sæbe kan det nu ske på badeværelset! Det røde og hvide stykke sæbe ligner en ordentlig luns kød, og når man vasker hænderne begynder mundenvandet at løbe - men skidt med det, det er der ingen, der lægger mærke til, når du alligevel er i bad.
Denne anderledes sæbe falder helt sikkert i god jord hos de fleste mænd og alle, der hoppede med på trenden med palæokost. Den leveres i en sej retrodåse, som præsenterer sæben ekstra smukt - en perfekt gaveide til venner og familie.

Detaljer

  • Mål: 9,5 cm x 6 cm x 2,2 cm
2020-11-27T03:12:42+00:00