Har du brug for hjælp?

Baby-solhat med navn

129 kr
Inkl moms
- +
Denne gaveide er et must til alle vordende eller nybagte forældre og deres sommerbaby. Hatten er til at skåne små, følsomme babyhoveder mod solen. Den er hvid og kan indstilles i størrelsen. Dertil kan den broderes i enten lyseblå eller lyserød med op til 12 tegn. Du kan for eksempel vælge at indgravere et navn eller et kælenavn. På den måde får du en helt personlig gave til en baby i din familie eller omgangskreds.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er sommer, det er sol og det er søndag... Det er skønt og humøret er nok højt. Derfor er det vigtigt, at du ikke glemmer at passe godt på familiens små hoveder, der er følsomme overfor solen. Solhatte til babyer skal der til! De ser både virkeligt skønne ud og så sørger de for at passe godt på babyens hoved.

Denne solhat kan indstilles til mellem 49 og 52 centimeter. Det allermest specielle ved denne gave til de små er dog, at den kan broderes med op til 12 tegn i enten lyseblåt eller lyserødt. Du kan for eksempel vælge at lade et navn eller kælenavn brodere. På den måde får du en gave, der passer til enhver anledning til nybagte forældre og deres baby. Det kan være til dåbsfesten, navngivningsfesten, fødselsdagsfesten eller som en "bare fordi"-gave.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem lyseblå og lyserød brodering
  • Beskrivelse: hvid solhat til babyer med navn (op til 12 tegn)
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Mål: kan indstilles til mellem 49 og 52 centimeter
2020-12-03T04:19:13+00:00