Har du brug for hjælp?

Baby målelagen

Fra: 359 kr
Inkl moms
- +
Følg og marker din babys vækst og udvikling med det fine baby målelagen, der er udformet som et blødt underlag. Læg din lille ny på tæppet og se tydeligt uge for uge, hvor stor han/hun bliver. Underlaget er den perfekte gave til den nybagte familie.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

At sætte et barn i verden er en fantastisk ting. Hver dag sker der noget nyt med din baby, og i de første måneder vokser den lille hele tiden. Derfor er det også altid spændende at få sundhedsplejersken på besøg for at få at vide, hvor meget større din lille guldklump er blevet. Med det fine underlag med påtrykt målebånd kan du dog let selv måle din baby.
Målelagnet er formet som et stort tæppe, som du blot lægger dit barn på, og så kan du dag for dag følge væksten. Du behøver derfor ikke længere at skulle vente til næste lægetjek eller sundhedsplejerskens visit, for at se, hvor lang lille Blob er blevet.

Lagnet er lavet af dejlig blød bomuld, som baby vil synes, det er skønt at boltre sig på. Som på en dartskive er der påtrykt centimetermål fra 30 cm og op til 100 cm. Trykket er lavet med miljøvenlige og rene farver helt uden kemi.
Underlaget er den oplagte gave til den nybagte mor. Giv det til babyshower eller som barsels- eller dåbsgave. Du kan vælge mellem to varianter, lyseblå eller lyserød.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem lyserød og lyseblå
  • Materiale: blød bomuld med miljørigtigt print
  •  
2020-11-25T20:31:08+00:00