Har du brug for hjælp?

Axiski Board

Fra: 299 kr
Inkl moms
- +
Et sne- og frostboard er meget alsidigt og kan meget mere end hvad navnet indikerer. Det kan nemlig både bruges som snowboard, kælk, frostboard eller som sandboard. Mulighederne er mange! Boardet fås i en flot blå eller knaldende pink farve og er den perfekte gaveide til alle, der elsker at dyrke sport - både på stranden, på kælkebakken eller på pisten!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Med et sne- og frostboard fra mærket Axiski er der mange muligheder for at dyrke de sportsgrene, man holder af, uanset om de foregår i sol på stranden eller i de snedækkede bjerge! Udover at det er praktiske, er det også opsigtsvækkende med deres flotte farver, så man kan være sikker på at blive set, når man laver alle sine sejeste moves. Om vinteren kan man bruge det i sneen, og om sommeren kan man bruge det på stranden. Det kunne næppe være mere praktisk for alle, der elsker action og spænding!
Med sikkershedssnoren og antiskredbeskyttelsen står fødderne helt fast, så man nemt kan styre sig igennem strabadserne uden at komme til skade. Når boardet ikke bruges, kan det nemt opbevares i skabet. En perfekt gaveide til venner og familie, der elsker action og udendørsaktiviteter!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem pink og blå
  • Beskrivelse: let, stabilt og fleksibelt design med antiskredbeskyttelse, med robust sikkerhedssnor i nylon
  • Mål: 117 x 39 cm

Detaljer

  • Variant: pink
  • Beskrivelse: let, stabilt og fleksibelt design med antiskredbeskyttelse, med robust sikkerhedssnor i nylon
  • Mål: 117 x 39 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-08-24T14:46:48+00:00