Har du brug for hjælp?
8987 5508

Armbånd med lys

Fra: 59 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Disse skøre armbånd med lys er en sjov gave til alle, der godt kan lide at være festens midtpunkt! Denne gave lyser ikke bare i flotte farver men blinker endda i takt til musikken. En super ide, der sætter ekstra kulør på enhver fest.

* Skal udfyldes

59 kr
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Er du på udkig efter en sjov ide til den næste fest eller den næste store koncert? Disse armbånd med lys bliver helt sikkert et stort hit! En lille værtindegave eller måske endda til hele vennegruppen så I alle kan komme til at lyse op på dansegulvet til næste fest eller når I sammen tager til koncerter og festivaller. De fine armbånd lyser i flotte farver og blinker sågar i takt til musikken - sådan sikrer man sig ekstra opmærksomhed i mængden, og hvis alle har et på, kan I nemmere finde hinanden ved bare at række hånden i vejret. Brug lyset i dette seje og praktiske LED-armbånd til at lyse dig op på dansegulvet - mon ikke der bliver gået lidt ekstra til den, når armbåndet blinker i takt til musikken?
En super gave når der inviteres til fest eller en sjov ide til fødselsdage og enhver anden aften, som trænger til ekstra kulør.

Detaljer

    2019-02-23T21:29:23+00:00