Har du brug for hjælp?

Anti-stressbold

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Printeren er i stykker, det er varmt og luften er klam, chefen brokker sig, kollegerne larmer, og du er lige ved at koge over af stress og raseri. Rolig nu! Find en anti-stressbold frem og klem til! Kan du mærke, hvordan den stressede sindstilstand reduceres for hvert klam, du giver bolden? Bliv ved indtil du føler dig mere rolig og afbalanceret. Gaveideen til kollegaen med det viltre temperament.

Other customers bought

Beskrivelse

Stressreducering er yderst relevant i dag, hvor flere og flere bliver ramt af stress og depression forårsaget af alt fra store arbejdsbyrder, problemer i hjemmet og travlhed. Der er mange muligheder hvorpå man kan reducere stress og en af de helt enkle løsninger er ved hjælp af denne anti-stressbold. Man medbringer simpelthen bare denne anti-stressbold, når man er på farten og for at reducere stress, trykker man lige som man vil på bolden - det er den lavet til, så man skal ikke være bange for, om den kan holde til det. Anti-stressbolden er super at have ved hånden, når man sidder på kontoret. Generelt at medbringe den til de situationer, hvor man normalt kan mærke, at stressen nærmer sig.
Anti-stressbolden gør helt enkelt, at man efter brug af den kan mærke, at man igen får lidt luft og ro i hovedet. Stressbolden kommer i en pakke med tre styks, så man kan eventuelt lade en ligge derhjemme, have en i tasken og en på arbejdet, så man altid har en ved hånden, når der er brug for den.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 3 bolde i 3 forskellige størrelser
2023-01-30T08:58:11+00:00